dilluns, 5 de març del 2012

Campionat de Balears

El pont del 29 de febrer al 4 de març vaig participar en el Campionat de Balears que va organitzar el Club Nàutic de Santa Eulària a Eivissa. 

Al campionat van participar 4 classes: Làser 4.7 i Radial, Optimist i Bic Open. En total es van realitzar 8 proves (2 el primer dia i 3 el segon i tercer). 

Club Nàutic Santa Eulària
El primer dia la falta de vent va fer que fins a les 15 hores no poguéssim sortir a l'aigua però, una vegada vam sortir, les condicions van ser favorables i vam poder realitzar dues proves. Els altres dies vam poder complir amb l'horari i vam realitzar les 3 proves programades. 

A la meva classe (Làser 4.7) van participar 35 embarcacions. El guanyador del Campionat de Balears va ser Lluís Ferrer del Club Nàutic S'Arenal, seguit de Mateu Mercer també del CNA i en tercera posició va finalitzar Christian Poulet. 

Jo vaig finalitzar en setena posició i si clicau aquí podreu veure les classificacions finals. Aquesta regata va contar pel ranking balear que decidia qui participava al Campeonat d'Espanya que es cel·lebra a Almeria a principi d'abril. He finalitzat vuité del ranking dels 16 que es classifiquen. Aquí trobareu el ranking.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada